2011.05.26.
15:33

Írta: petyafej

No.18 - Triggers

köröm - Úgy 8 vagy talán már 9 éve új lakásba költözöm, nincs benne semmi flanc, csak egy darab hatalmas, ezüstszín hűtő, amire valami bulin kikerül egy Gyűrűk ura plakát. Reggeli kávézás közben mindig azt nézem, hogy Frodó körme le van rágva, valamiért folyton ez jár a fejemben. Néhány napra rá találkozom egy barátommal, vele van egy srác, de csak arra emlékszem később, hogy tövig van rágva a körme. Két évvel később lesz egy gyerekünk.

csillag - 6 éve a gyerek apja nem tud megoldani egy munkát, megcsinálom én és annyira jól sikerül, hogy ma is annak a következményeit "nyögöm".

blöff - 3 éve egy tárgyalásra készülök, elméletileg mindent tudok, gyakorlatilag semmit. Este valamiért italozunk és Attila megemlít egy filmet, ami meghatározza a következő három évben a munkához való viszonyomat. 

sinusitis - Féléve csodálok egy jelenséget, először csak távolról, majd közelről is. Rizsföldeken bóklászunk, majmokkal hadakozunk, kimond egy szót, ami miatt teljesen megváltozik az egészséges élethez való hozzáállásom, hamarosan évek óta tartó problémák kerülnek orvoslásra.

hangtalan - Pár napja ülünk az aszfalton és két ormótlan nagy puszit kapok, hogy cseng belé a fülem. Ki akarok mondani egy szót, de nem teszem, mert inkább meghagyom a másikat a boldogabb tudatban, de én legbelül már érzem, hogy nem érzem.

bútor - Tegnap smst ír a hét hőse, egyetlen szót. Annyira vicces, hogy két percig nevetek mielőtt felhívom és megosztom vele, amit a másik nem érthetett volna meg. Ettől valahogy kiköltözik a lelkem Mória bányáiból, a világ megint egy egész lesz.

Ma délután pedig véletlenül ott nyílt ki, az e.k.k.*-m, ahol a betűk, szavak erejét taglalják. Használjátok őket bölcsen.

(* egyik kedvenc könyvem, nincs olyan sok)

Szólj hozzá!

Címkék: semmi nyál

A bejegyzés trackback címe:

https://eszemtokja.blog.hu/api/trackback/id/tr932935275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása